5 Ocak 2012 Perşembe

Chibi Furk



He's been asking for his chibi portrait for a while now, I finally got time to make one. He looked a bit like Michael Jackson while drawing but I got rid of that feeling when coloring, or I just got used to it...
He looks like him anyway XD

7 yorum:

Seyhan Çelik dedi ki...

I love the skintones! Btw you should definitely do some character design work if not already. You're pretty great. (ingilizce türkçe yorum bırakma arasında gidip geldim ama "english it is" dedim^^)

Elegie dedi ki...

evrensel olsun diye blogda genellikle ingilizce takılıyorum da yorumlar nasıl rahat ederseniz öyle olabilir tabi. ayrıca TEŞEKKÜR EDERİİMMM *.* gurur murur ♥
yapmayı istiyorum, ama nereden ne çeşit nasıl iş bulabilirim o konuda bilgim yok işte. sömestr tatilinde az biraz iş gelse de yapsam hiç fena olmaz açıkçası. conceptart.org'da başlık açmayı düşündüm ama daha o kadar güvenemiyorum kendime sanırım.

Seyhan Çelik dedi ki...

Genelde paslayarak ya da biri blogu olur da görürse iş geliyor, ancak ben paslayabilirim yapmak istersen. Çok sık olmasa da bazen denk geliyor (Hatta 1 hafta önce bilseydim keşke.. tüh) Kendine güven bence, iyisin çünkü. Ayrıca kazanıp ailemin Eskişehir diye göndermediği okulda okuyorsun çok kıskandım mühü.. Abim de eski Eskişehir Grafik mezunlarından, çok çok iyi bir okul orası.

Elegie dedi ki...

Benim blogu görmeleri zor, çok yeniyim daha ._. Öyle birşeyler olursa çok sevinirim gerçekten de! Blogu yaymadan olacak iş değil yoksa, nasıl yayarım onu da bilmiyorum. Bu arada Eskişehir Grafik'teyim ben de evet :D Keşke gelebilseymişsin, çok seviyorum ben okulu açıkçası gidesim yok hiç.

Seyhan Çelik dedi ki...

Blogun bilinmesi de zaman alıyor ama endişe etme, muhakkak oluyor =) Kesin atarım uygun birşey olduğunda, cizittirik@gmail.com buraya boş bir email atar mısın, adresin dursun gerektiğinde ulaşmam için. Çok memnun oldum tanıştığıma ^^

Roselyn dedi ki...

Hatun ben bile kaç sene önce açtım ca.org'da başlık, her yerde galerilerim var içinde dandini dundini çizimlerimin olduğu, nedir sendeki bu güven eksikliği?
Ben bile bu halimle small freelance işler yapabiliyorum, sen neler yapmazsın ki xD
Azcık güven kendine =D
Ben de istiyom =p çogzel bu =p

Elegie dedi ki...

Ne biliyim rose yaa xD Sanki hep böyle daha güzelini yapabilirmişim gibi geliyor falan, bilemiyorum işte XD
Sana da yaparız <3

Yorum Gönder